PÈRGOLES


Totes les construccions les adaptem a la necessitat de cada client, pel que no treballem amb cap model estandaritzat. Les pèrgoles les instal·lem en fusta de pi laminada tractada amb autoclau i tintada amb lasur, donant al producte qualitat i estabilitat. Totes les pèrgoles es poden cubrir per obtenir espais ombrejats i protegits del vent i de la pluja amb: tègola, tendal corredís, policarbonat, etc.

TARIMES


Les tarimes de fusta o sintètiques són la solució perfecta per decorar sense necessitat d’obres en exteriors. Creen espais càlids, naturals i funionals, tant en estils rústics com moderns, absorbeixen menys la calor que els paviments tradicionals. Les realitzem en pi de Flandes, ipe (fusta tropical) o sintètica.

JARDINERES, GELOSIES I TANQUES


Les realitzem a mida en fusta de Flandes tractada, tenyida amb lasur o fusta tropical d’Ipé.

CASETES


Treballem amb diversos models estandaritzats i també els realitzem a mida, en pi de Flandes tractat amb autoclau i tenyit.

MANTENIMENT DEL PI DE FLANDES


La fusta a l’exterior està exposada a continus factors agressius. Degut a la llum solar es produeix un enfosquiment de la fusta fins a arribar a un to grisós. Existeixen productes adequats per a portegir la fusta tractada a l’autoclau, havent de ser aquests a porus oberts (LASUR). És un producte impregnant que deixa respirar la fusta garantint una màxima durabilitat. A Montajes en madera oferim fer aquest tractament, pot donar-se des de la instal·lació del material i en períodes de dos o tres anys.

MANTENIMENT DE LES FUSTES TROPICALS


S’ha de protegir la fusta amb la delicadesa amb la que protegim la nostra pell. A les fustes tropicals s’els hi aplica un oli especial per protegir-les de la llum solar, que realça la seva propia bellesa natural, deixant-les respirar.