Montajes en Madera ens hem tornat una reconeguda empresa en el sector de la jardineria, comptem amb 20 anys d’experiència juntament amb un equip de professionals especialitzats en el muntatge de productes d’exterior destinats a la decoració del teu jardí.

El nostre objectiu és proporcionar el millor servei i assessorament a tots els nostres clients, garantint la seva màxima satisfacció, oferint un tracte personalitzat amb pressupostos fets a mida i sense compromís.

Instal·lacions

T'ajudem a que el teu jardí sigui una zona més confortable per a tu i la teva família, assessorant-te per que ho puguis aprofitar al màxim. Fent ús de la fusta per fer unes instal·lacions de porxos, tarimes, tanques... i així crear un espai càlid i a la teva mida.

Manteniments

La fusta és un material molt elegant i per a molts que es noti el pas del temps els hi resulta atractiu, tot i així oferim manteniments per a que el teu jardí sempre tingui un aspecte impecable com el primer dia.

Reparacions

Si poseeixes una estructura amb alguns anys, que no està en el seu millor estat, la reparem per a que pugui tornar a ser apropiada pel teu jardí i així puguis seguir gaudint-ne sense haver de comprar-ne una de nova.

QUÉ FEM

Montajes en Madera®

Comercialitzem i construïm en fusta, productes destinats a decorar espais d’exterior, principalment terrasses, piscines i jardins.

Ens especialitzem en la creació d’espais exclusius, on instal·lem pèrgoles, garatges, tarimes de fusta, tancaments, cobertes, porxos i casetes.

Treballem amb les millors marques